Service – In Hoofdletters

Gratis verzending

Uw voordeel: de verzendkosten zijn voor ons. De verwachte levertijd van een artikel vindt u op de respectieve productpagina. Normaal gesproken ontvangt u onze zendingen binnen 4 tot 9 werkdagen na de bestelling. In het geval van vertragingen nemen wij onmiddellijk contact met u op. U kunt op elk moment de bezorgstatus van een zending bekijken: na succesvolle verzending krijgt u een e-mail met de verzendbevestiging. Het trackingnummer in de bevestiging kunt u invoeren op de pagina's van de DHL, UPS of DPD, om de huidige status van uw zending te weten te komen. Als de pakketdienst u niet aantreft, wordt u op de hoogte gebracht door een korte schriftelijke mededeling. Normaal gesproken probeert de bezorgdienst op 3 opeenvolgende dagen het pakket bij u af te leveren.

Kosteloze retouren

Retourneren - zo eenvoudig is het:

Hebt u met UPS besteld? Prima! Het betreffende etiket voor gratis retourneren zit al in uw pakket.

Hebt u met DPD / DHL besteld? 

1. Vraag een retouretiket aan voor gratis retourzending. Stuur hiervoor een e-mail naar service@meyer-hosen.com en vermeld uw bestel- of factuurnummer. Of bel ons: Tel. 0049 - (0)2296 - 9812 - 390. 

2. We sturen u per e-mail een DHL-retouretiket, dat u kunt afdrukken. 

Zo gaat het verder: 

1. Pak de broek(en) in en plak uw retouretiket op het pakket.

2. Breng uw pakket vervolgens naar het verzendbedrijf (waarvan u een etiket hebt). DHL: Breng het pakket naar het dichtstbijzijnde postkantoor of het dichtstbijzijnde afleverpunt: parcelshopfinder. UPS: Het dichtstbijzijnde afleverpunt vindt u hier: www.ups.com. UPS biedt ook de mogelijkheid om het pakket bij u af te halen. Maak een afspraak: wwwapps.ups.com

3. Nadat het pakket is ontvangen en gecontroleerd, storten wij uw geld direct terug via de betaalmethode die u hebt gebruikt. 

Het is niet nodig om een retourbon in te vullen. Hebt u vragen of wilt u een aanvullende bestelling plaatsen? Geen probleem! Stuur ons een e-mail of bel ons.

Veilige betaling

PayPal

U wordt aan het einde van uw bestelprocedure voor de betaalprocedure via een SSL-verbinding rechtstreeks doorgeleid naar PayPal. Pas daarna is uw bestelling succesvol voltooid. Het bedrag wordt meteen bij de bestelling van uw PayPal-account afgeschreven.

Creditcard

Bij betaling via creditcard wordt bij opgave van uw bestelling het bedrag op uw creditcard gereserveerd (zgn. autorisatie). Dit gebeurt via de Unzer GmbH. De persoonsgegevens die daarvoor nodig zijn, worden beveiligd lokaal bij deze dienstverlener opgeslagen. MEYER-HOSEN AG slaat uw creditcardgegevens niet op. De daadwerkelijke afschrijving van uw creditcard vindt plaats op het moment dat wij de goederen naar u verzenden.

Telefonisch advies

Als online dealer willen wij graag dat onze klanten tevreden zijn met de aankoopervaring op onze website. Daarom hebben wij op deze website uitgebreide informatie voor u opgesteld - over ons, onze broeken en alle vragen rond de bestelling.

Als u daarnaast nog meer vragen aan ons hebt, kunt u ons het beste een e-mail sturen service@meyer-hosen.com. Als u een persoonlijk adviesgesprek wenst, vult u het contactformulier in met een korte beschrijving van uw verzoek en met vermelding van uw telefoonnummer. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wilt u meteen met ons spreken? Dan kunt u ons gewoon bellen! Onder het telefoonnummer +49 (0)2296 9812–390 zijn wij maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 13.00 uur bereikbaar.

Abonneert u zich op onze nieuwsbrief, dan krijgt u regelmatig informatie over onze trends, aanbiedingen en vouchers. BONUS: u ontvangt direct een korting van €10 op uw volgende bestelling!

Kies het juiste land, zodat we u passende artikelen kunnen aanbieden en probleemloos bij u kunnen bezorgen.