Grijze broeken

Grijze herenbroeken zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse mode. Onze collectie reikt van de grijze pantalons tot aan de grijze used jeans. De grijze kostuumbroek is natuurlijk een van de bekendste.  Maar ook chino's en shorts zijn buitengewoon modieus. Deze zijn gemaakt van een lichte stof en zorgen voor aangenaam draagcomfort.

Lees meer
Pagina
Pagina
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Maatadvies Riem maat adviseur
Vergelijkbare maten:

Abonneert u zich op onze nieuwsbrief, dan krijgt u regelmatig informatie over onze trends, aanbiedingen en vouchers. BONUS: u ontvangt direct een korting van €10 op uw volgende bestelling!

Grijze herenbroeken – basic voor business
De grijze herenbroek kan gemaakt zijn van vele verschillende materialen en is verkrijgbaar in diverse modellen. Voor elke gelegenheid is er een perfecte broek. Het maakt niet uit of u naar een feest wilt, gaat trainen of gewoon even lekker wilt wandelen. Bij MEYER Hosen vindt u altijd een geschikte broek. Van broeken met swingpockets tot chino's of 5-pocket-broeken – de perfecte broek vindt u altijd bij MEYER Hosen.

Grijze wollen broeken
Combineer uw grijze herenbroek met een blazer, een vest en elegante schoenen en uw verzorgde business outfit is compleet.
Dankzij de voor Meyer karakteristieke band en de hoogwaardige bovenmaterialen zijn draagcomfort en een onderhoudsvriendelijke uitvoering gegarandeerd

Grijze jeans zijn ongelooflijk veelzijdig
Verschillende wassingen, van licht tot donker, met slijtageplekken: grijze jeans zijn ontzettend veelzijdig en zijn daarom net zo geschikt voor casual outfits in de vrije tijd als voor een chique look op kantoor.
Bent u op zoek naar een grijze jeans? Dan speelt natuurlijk ook de pasvorm een grote rol. Voor elk figuurtype vindt u bij Meyer Hosen de passende broek

Kies het juiste land, zodat we u passende artikelen kunnen aanbieden en probleemloos bij u kunnen bezorgen.