Zwarte broeken

Zwarte herenbroeken zijn een must in elke garderobe. Van chino tot wollen broek: zwarte broeken kunnen veelzijdig worden gecombineerd. Kleuren en motieven komen perfect tot hun recht bij het zwart als rustige basis. Met een zwarte broek bent u dus altijd perfect gekleed, zowel op kantoor als in de vrije tijd. Het optische effect van de broek mag ook niet worden onderschat. Hij laat de drager langer lijken en flatteert zo elk figuur. In de MEYER webshop vindt u zwarte broeken van vele verschillende materialen en met diverse pasvormen.

Lees meer
Pagina
  1. Vanaf € 59,99
  2. Vanaf € 49,99
  3. Vanaf € 59,99
  4. Vanaf € 59,99
Pagina
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Maatadvies Riem maat adviseur
Vergelijkbare maten:

Abonneert u zich op onze nieuwsbrief, dan krijgt u regelmatig informatie over onze trends, aanbiedingen en vouchers. BONUS: u ontvangt direct een korting van €10 op uw volgende bestelling!

ZWARTE MEYER BROEKEN – EEN MUST IN ELKE GARDEROBE
Hebt u wel eens haast en hebt u dan weinig tijd om uw outfit samen te stellen? Dan moet u zwarte broeken in uw kledingkast hebben! Zwart kan namelijk naar wens worden gecombineerd met allerlei kleuren en motieven.

EEN BROEK DIE BIJ ALLES PAST
Een zwarte MEYER broek kan bij de meest diverse outfits worden gedragen. Zelfs een zwarte wollen broek met een formele uitstraling kan een casual look krijgen. Combineer het item daarvoor gewoon met een trui of een poloshirt en een paar sneakers. Als een zwarte broek met een herenoverhemd wordt gedragen, ontstaat een formele look die perfect is voor op kantoor of bij business meetings. De zwarte broek zorgt ervoor dat uw kleurrijke truien, shirts of vesten perfect uitkomen. De veelzijdige basic past bij elke kleur en elke stijl.

GESCHIKT VOOR ELK FIGUURTYPE
De zwarte broek heeft natuurlijk nog een ander belangrijk pluspunt: het item laat u langer lijken en flatteert uw figuur. In de MEYER webshop vindt u zwarte broeken met vele verschillende pasvormen en van diverse materialen.

Kies het juiste land, zodat we u passende artikelen kunnen aanbieden en probleemloos bij u kunnen bezorgen.