Thermobroeken

Thermobroeken

Voor de koude dagen vindt u in de webshop van MEYER een grote collectie verschillende thermobroeken. Deze houden u warm met de speciaal vervaardigde thermovoering. Als u de pijpen van uw thermobroek een beetje omslaat, komt het stijlvolle ruitmotief tevoorschijn. Onze broeken combineren een aantrekkelijk design met een perfecte warmteopslag. Het onderhoudsvriendelijke design is een ander voordeel van onze thermobroeken. U kunt de broeken bijvoorbeeld gewoon op 40° C wassen en vervolgens in de droger drogen.

Lees meer
  1. Vanaf € 119,99 Regular Price € 159,99
  2. Vanaf € 119,99 Regular Price € 159,99
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Maatadvies Riem maat adviseur
Vergelijkbare maten:

Abonneert u zich op onze nieuwsbrief, dan krijgt u regelmatig informatie over onze trends, aanbiedingen en vouchers. BONUS: u ontvangt direct een korting van €10 op uw volgende bestelling!

KATOENEN THERMOBROEKEN VAN MEYER

Een populaire spreuk is: "Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel!" Als het in de herfst en winter koud is, zijn onze thermobroeken de perfecte keus. Het thermo-effect ontstaat dankzij de speciaal vervaardigde thermovoering. Deze voering houdt de natuurlijke lichaamswarmte vast, waardoor u het lekker warm hebt. De hoogwaardig afgewerkte materialen bieden aangenaam draagcomfort en zijn natuurlijk zacht en ademend. Wij maken thermobroeken van verschillende materialen en met diverse pasvormen, zodat er voor iedere smaak en elke gelegenheid wel een perfect exemplaar tussen zit.

GEEN KOUDE BENEN MEER – DE THERMOVOERING VAN MEYER

In onze thermobroeken stikken we een extra thermovoering van kleurrijk weefsel. Daardoor wordt uw lichaamseigen warmte optimaal geïsoleerd en ingesloten. Aan de buitenkant is deze voering onzichtbaar – de voering zorgt niet voor een vollere look en tekent niet af. Als u eens zin hebt in een andere look, kunt u de pijpen van de thermobroek gewoon omslaan. Onze thermovoering heeft een stijlvol ruitmotief dat perfect tot zijn recht komt als de pijpen worden omgeslagen.
Een ander voordeel van onze thermobroeken: ze zijn heel onderhoudsvriendelijk! Wij gebruiken geen kwetsbare materialen, maar vertrouwen voor de thermische eigenschappen vooral op de innovatieve thermovoering. Daardoor kunt u de broeken probleemloos wassen. Doe de broek binnenstebuiten, sluit de ritsen en knopen en was de broek op 40°C in de wasmachine. Bijzonder handig in de winter: alle katoenen thermobroeken zijn geschikt voor de droger. Wassen, drogen – klaar!

BESCHERMING TEGEN DE KOU EN EEN MODIEUZE, STIJLVOLLE LOOK SLUITEN ELKAAR NIET UIT!

Wij hebben ons ten doel gesteld dat onze thermobroeken u niet alleen warm moeten houden, maar er ook goed uit moeten zien. Iedereen kent tenslotte de karakteristieke outdoorbroeken van ritselend functioneel materiaal die u wel tegen de kou beschermen, maar niet echt geschikt zijn om elke dag aan te trekken. Onze thermobroeken zijn met de smalle, moderne modellen en actuele trendkleuren daarentegen een welkom alternatief voor koude dagen. Dankzij de elastische materialen, de bijzondere elastische band van MEYER en de perfect doordachte pasvormen bieden de thermobroeken optimaal draagcomfort. Iemand die een comfortabele broek heeft, straalt die vreugde ook uit. Met onze thermobroeken komt u stijlvol de herfst en winter door.

Kies het juiste land, zodat we u passende artikelen kunnen aanbieden en probleemloos bij u kunnen bezorgen.