Slim fit chino's

Slim fit chino's overtuigen met een smalle en toch comfortabele look. Maak uw keuze uit het grote aantal materialen, van wol en katoen tot seizoensmaterialen, zoals linnen, corduroy of thermisch materiaal.  Als u de Slim fit chino goed combineert, kunt u hem bijna altijd dragen!

Lees meer
Pagina
Pagina
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Maatadvies Riem maat adviseur
Vergelijkbare maten:

Abonneert u zich op onze nieuwsbrief, dan krijgt u regelmatig informatie over onze trends, aanbiedingen en vouchers. BONUS: u ontvangt direct een korting van €10 op uw volgende bestelling!

Smal en toch comfortabel
De Slim fit chino van MEYER overtuigt met een moderne, smalle en toch comfortabele look. Deze pasvorm is perfect voor de modebewuste man, want de allrounder accentueert uw outfit. De Slim fit chino's Bonn en Dubai overtuigen met een aansluitend model dat toch niet knelt. Overtuig uzelf en kies uit het grote aantal materialen. Van wol en katoen tot seizoensmaterialen, zoals linnen, corduroy of thermisch materiaal.
Slim fit chino's in de zomer
Ook voor de warme dagen vindt u bij MEYER een Slim fit chino. Dankzij de bermudalengte is de broek perfect voor de zomer. Afhankelijk van de manier waarop u combineert, kan het model chic of casual worden gedragen.
Veelzijdige combinatiemogelijkheden
Als u de Slim fit chino goed combineert, kunt u hem bijna altijd dragen! Met een overhemd en stropdas op kantoor of voor een business meeting. Maar ook met een T-shirt en sneakers in de vrije tijd.

Kies het juiste land, zodat we u passende artikelen kunnen aanbieden en probleemloos bij u kunnen bezorgen.